Missie

De Flying Dutchman foundation werkt aan kennis en bewustzijn over en draagvlak voor de toekomst van de Nederlandse Luchtvaart industrie.

Visie

De Flying Dutchman Foundation komt voort uit de emotie voor de luchtvaart. De lucht is meer dan een industrie, het is een passie. Als non-profit organisatie gelooft de stichting in het nastreven van de governance code voor de cultuur. In onze vliegoperatie streven we naar een vergelijkbaar niveau als onze partners.
Door onze inzet willen wij wereldwijd de legende van de Vliegende Hollander doen herleven als symbool van en voor de Nederlandse Luchtvaart.

Strategie

Door een middel met historie in te zetten (de DC-4 Skymaster) hebben we een media-attracting vehicle die we op handelsmissies sturen. De media exposure biedt kansen om de innoverende, pionierende en verbindende kernkrachten van de Nederlandse luchtvaart in binnen en buitenland onder het voetlicht te brengen. De Vliegende Hollander zal terugkeren naar de gloriedagen van de luchtvaart die Nederland openstelde voor de wereld.

ANBI

De Flying Dutchman Foundation werkt aan de aanvraag voor de Algemeen Nut Beogende Instelling.
In voorbereiding van de ANBI aanvraag, kunt u hier de voor de ANBI status verplicht te publiceren informatie vinden.

Bent u nu al geïnteresseerd in het steunen van de doelstellingen van de FDF mail ons dan via info@flyingdutchmanfoundation.nl dan nemen wij contact met u op.

De Stichting Flying Dutchman Foundation is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 59344776.

Phone: +31 6 28338825

1117BG, Schiphol, The Netherlands

Thermiekstraat 154
Contact us